Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:42:41 Burgemeester Prinslaan Ede 6711KA 42488 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zondag 28 mei 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|05

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag om 12.05 uur is de brandweer van Amersfoort opgeroepen voor een buitenbrand aan de Kattenbroekerweg. Daar bleek het riet langs het water in brand te staan.

 

De brandweer had de kleine brand snel onder controle. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

1/1

VRIJDAG 26|05

VEENENDAAL - Op dinsdag 23 mei 2017 om 08.45 uur is er een 16 jarig meisje mishandeld naar aanleiding van een verkeersconflict. Het meisje reed op haar bromfiets op de Jan Steenlaan in Veenendaal komende vanuit de Reede. Het meisje is mishandeld door een man.

 

Bent u getuige geweest van dit incident wilt u zich dan melden via 0900-8844. Of bent u de man waarnaar de politie op zoek is? Ook dan kunt u zich melden via 0900-8844. Vermeld hierbij het registratie nummer: 2017154039.

VRIJDAG 26|05

BARNEVELD - De brandweer van Voorthuizen is donderdagavond rond 22:20 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Koningsbergenweg op bedrijventerrein Harselaar.

 

Op een stuk braakliggend terrein nabij de rotonde met de Hanzeweg stond een auto volledig in de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig door de brand verwoest werd. Op het braakliggend terrein waren duidelijke sporen van het crossen zichtbaar. De auto is afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek.

1/1

DONDERDAG 25|05

HARDERWIJK - Donderdagmorgen werd er omstreeks 10.05 uur gemeld dat er op het Engelserf in Harderwijk werd ingebroken in een auto. Naar aanleiding van deze heterdaad inbraak is de politie gelijk met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

 

Al snel meldde de motoragent dat hij ter plaatse was en dat de verdachte nog in het voertuig zat. De persoon werd daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

De politie bedankt de melder voor zijn alertheid! Ziet u een verdachte situatie of strafbaar feit, twijfel niet en bel 112!

DONDERDAG 25|05

BENNEKOM - Bij een verkeersongeval op de Edeseweg in Bennekom zondagmiddag zijn drie gewonden gevallen. Een van de slachtoffers is een verkeersregelaar. Een 72-jarige automobilist uit de gemeente Ede is aangehouden. Van enige opzet is vooralsnog niet gebleken.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.25 uur ter hoogte van kasteel Hoekelum, waar op dat moment het Concours Hippique plaatsvond. De 72-jarige automobilist kwam vanuit de richting Horalaan aanrijden en reed ter hoogte van het evenement de verkeersregelaar aan (een 19-jarige vrouw uit Barneveld). Ook een andere personenauto werd ...

1/1

DONDERDAG 25|05

TERSCHUUR - Op zaterdagavond 3 juni is de Voorthuizense organist Matthijs Visscher te beluisteren met een biizonder Pinksterprogramma in een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur.

 

Deze begaafde musicus is behalve kerkorganist in Scherpenzeel en Garderen, regelmatig deelnemer aan orgelconcoursen, vaak mét resultaat. Zo won hij al eens vier maal een prijs bij het Govert van Wijn orgelconcours in Maassluis en in 2016 schreef hij het orgelconcours van de Stichting Groningen Orgelland op zijn naam. Matthijs studeerde orgel bij onder andere Herman van Vliet en Jan Raas. Tijdens het ...

DONDERDAG 25|05

HOOGLAND - De brandweer heeft donderdagmiddag aan De Heetkamp in Hoogland een zwaluw gered. Buurtbewoners hadden gebeld nadat ze hadden gezien dat de vogel vast zat in de dakrand.

 

Medewerkers van de dierenambulance hebben het diertje meegenomen voor verdere verzorging.

VRIJDAG 26|05

ARNHEM - Een 46-jarige Arnhemmer is donderdagavond laat ernstig gewond geraakt nadat hij op de Velperweg in zijn woonplaats was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.


Het ongeval gebeurde net voor middernacht ter hoogte van de Arbeidstraat. Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar en is met diverse verwondingen naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens omstanders was het slachtoffer aangereden door een witte auto, vermoedelijk van het merk Mercedes. De automobilist was na de aanrijding ...

DONDERDAG 25|05

EDE - Laat u komend seizoen betoveren in Theater Cultura! Ons nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2017-2018 is bekend en de verkoop van kaarten is gestart. Vol trots presenteren wij ons aanbod van klassieke muziek, cabaret, kindervoorstellingen, toneel, theaterconcerten, wereldmuziek, muziektheater en dans.

 

Benieuwd naar ons theaterprogramma? Vanaf dinsdag 2 mei valt de brochure bij u op de mat!. Heeft u geen brochure ontvangen, dan kunt u deze aanvragen via onze website: www.cultura-ede.nl/theater of bel 0318-672800. Uiteraard zijn de theaterbrochures ook verkrijgbaar bij ...

Meer artikelen